donderdag 29 maart 2012

creatieve vriendinnen.

Het is zo fijn om allemaal creatieve viendinnen te hebben. Deze week kreeg ik bezoek en werd heerlijk verrast met deze prachtige taart.
Gelukkig was ik niet alleen om ze op te eten want de weegschaal zou alarm slagen na al drie weken dieet! Ik heb er wel van geproefd natuurlijk en ze was heel lekker !
Terwijl we gezellig smulden en babbelden werd er ook dit schattige rokje gemaakt door een trotse oma die de prachtigste kleedjes en rokjes maakt voor haar kleindochtertje.
Volgende week gaat ze het mij leren want ik ken ook wel een kindje dat ik er plezier mee kan doen.

En dan was er ook nog het huisje van vilt waar ik al een tijdje aan bezig ben. Wel het is eindelijk af geraakt ! Ik ga het zeker gebruiken om mijn klosjes quiltgaren in te leggen.

En ook ben ik nog een klein zusje aan het maken voor mijn paaskonijntje uit het Tildaboek.
Hopelijk krijg ik het nog af tegen Pasen. Dan is dit konijn niet meer alleen binnenkort.

Ja ik ben blij met mijn creatieve vriendinnen en ook met mijn hobby. Als we eens samen komen valt er altijd veel te vertellen en werken we eens zo hard. Het is ook veel gezelliger met zen allen rond de tafel en het werkt veel fijner! 
Net zoals op dolle dinsdag bij Salgarollo. Daar is het ook altijd een toffe bende en ik leer er altijd wel iets bij. Dus dat is ook mooi mee genomen.
Ik geniet van al mijn creatieve vriendinnen en van mijn hobby.
Daar word ik gelukkig van !1 opmerking:

  1. Ik zou graag eens een kijkje komen nemen als jullie samen komen ,gewoon om te zien wat jullie allemaal maken moet geweldig zijn !
    Groetjes Ann

    BeantwoordenVerwijderen