vrijdag 2 maart 2012

Dieet

Vandaag ben ik begonnen met mijn dieet. Het was de hoogste moment!
Onze Billie die een niet zo erg lenige Engelse bulldog is kan ik zelfs niet meer volgen dus dat wil al iets zeggen hé. Mijn conditie is ver te zoeken en mijn kast puilt uit van toffe kleding waar ik niet meer in geraak. Echt erg !
Dus vandaag 1 maart beginnen we met gezonder te eten. Ik heb hier iedereen achter me staan want ze doen allemaal mee. Dat maakt het natuurlijk makkelijker om te koken en ook om vol te houden.
Vandaag bakte ik kalkoenreepjes met dun gesneden ajuin, paprika, champignons en aardappeltjes. Daar deed ik een vers slaatje bij met een light sausje gemengd. En ik moet zeggen dat we lekker hebben gegeten voor onze eerste dieetdag.
Van snoepen hou ik het meest, vooral in de namiddag kreeg ik het moeilijk. Ik heb een banaantje en een dieetreepje gegeten en dat viel (een beetje) mee. Ik ben geen fruiteter en drink niet graag water dus dat zal ik moeten leren. Ooh wat leefde ik toch weer ongezond! Maar daar gaat nu verandering in komen !
Voor de zoveelste keer ga ik een poging wagen om af te vallen. En dit keer beloof ik mezelf weer als ik mijn streefgewicht heb bereikt ik het nooit meer zo ver zal laten komen...

2 opmerkingen:

  1. Proficiat, ik duim voor jou. Momenteel geniet ik nog van een stukje chocolade, maar maandag herpak ik mij. Ga je nu nog cake maken voor de dolle dinsdag??? Voor mij mag je er eventjes mee stoppen tot ik een kilo of 10 kwijt ben. Grapje.........ik moet maar karakter hebben, maar je maakt altijd veel te lekkere dingen. Groetjes en tot dinsdag, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet je, als ik dieet dan bak ik noch liever dan anders. Ik denk dat het dan echt een soort uitlaaklep is of zo. Dus, Tja, ik ga bakken Martinneke, Sorry ! Hihihi ! Maar je weet, ik heb hier zo een spreukje: "God, als je mij niet slank kunt maken, maak dan aub mijn vrienden dik." ... Jah, er moet toch iets zijn dat helpt hé !

      Verwijderen