donderdag 12 april 2012

Paasvakantie

Wat is de paasvakantie weer voorbij gevlogen. Veel te snel natuurlijk.
Maar gelukkig heeft Sarah nog wel iets anders gedaan dan studeren en heeft ze samen met  het vriendje lekkere wafeltjes gebakken. Wafels bakken is altijd heel gezellig. De geur en sfeer die er dan in huis hangt is gelukzalig.

Ik zal jullie het geheim verklappen :
Men neme 175 gram boter. Laat ze een beetje smelten en klop ze luchtig met 175 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker en daarna voeg je er 2 eitjes bij. Klop dit verder en voeg er rustig 250 gram zelfrijzende bloem bij. Het deeg is klaar en je kan beginnen bakken.
Veel plezier !
En geniet van de gezelligheid. 
--------------
Natuurlijk heb ik de wafeltjes dinsdag mee naar Sagarollo genomen om ze daar te laten proeven en ... Ze waren goedgekeurd!
Ik heb er verder gewerkt aan mijn surprise-speldenkussentje voor Bizzy Martine en nog een beetje gehaakt aan mijn bloempjessjaaltje. Als dat maar goed gaat komen met dat sjaaltje ...

Het was er wel stilletjes zo zonder Bizzy Martine. Maar zij was op welverdiende vakantie en zal er de volgende keer wel weer terug zijn.
Ben ook weer benieuwd naar haar nieuwe werkjes die ze op vakantie heeft gemaakt.
-------------------

Wat natuurlijk ook fijn is dat is thuis de vriendinnen rond Paastijd op bezoek krijgen en genieten van het lekkers dat ze hebben mee gebracht.

Zien ze er niet schattig uit ! Dankjewel Sol! Je bent een echte topbakster!
-----
En mijn dieet .... ???
Wel, ik ben 4 kilo kwijt van 1 maart tot nu. De laatste week is het minder goed verlopen omdat het paasweekend was maar ik heb me weer goed herpakt en hoop tegen volgende week weer een kilootje minder te wegen.
Ik proef wel elke dag van iets zoets. Natuurlijk veel minder dan vroeger en daar ben ik ook content mee. Ik zou het niet volhouden als ik niets meer mocht snoepen.
Want wie kan er nu weerstaan aan al dat lekkers !?

1 opmerking:

  1. Hey Ann, dat ziet er wel weer allemaal lekker uit hè!!!! Ik heb jullie ook gemist hoor. Ik ben wel benieuwd naar mijn speldenkussentje ;-)
    Groetjes en tot dinsdag, Martine

    BeantwoordenVerwijderen