woensdag 15 februari 2012

Kadobonnen

Wat is er leuker dan een kadobon krijgen van Salgarollo !!! Ik had stilletjes gehoopt dat er iemand op het geweldige idee zou komen en met Kerstmis was het zover ! De vriend van Sarah had er eentje onder de Kerstboom gelegd voor mij en ik was natuurlijk in de wolken !
Tot verleden week dinsdag heb ik hem kunnen bewaren en toen ben ik bezweken voor die mooie wol in alle kleurtjes. Ik ga er een sjaaltje van maken met bloempjes in verschillende kleurtjes. Het voorbeeld kan je zien op de blog van Bizzy Martine. Met haar hulp zal het mij wel lukken. Op mijn tempo dan wel, hopelijk tegen volgende winter klaar ...
Dankjewel Jochem voor de toffe kado !!!

Maar eerst nog wat ander werk aan de winkel !
Ik ben nog wel wat zoet met de andere werkjes waar ik mee bezig ben. En ik ben ook nog een tas aan het haken want die moet eerst af zijn voor ik aan mijn sjaaltje begin. Mijn haakwerk ligt altijd klaar op de salontafel zodat ik bij de TV gezellig kan haken, zo heb ik ook iets om handen als ik stiletjes in de zetel zit. En nu ik zo aan mijn zeteltje denk, is het hoogtijd dat ik daar eens naar toe ga .
Nog een fijne avond allemaal.

2 opmerkingen: