woensdag 1 februari 2012

Hallo !

Hallo Ria !
Fijn dat je mijn blog leest. Doet me plezier !

En over een zoektocht naar eieren gesproken,
Vanaf de eerste dag dat ik mijn kippen had wisten ze precies waar ze hun eitje moesten leggen. Maar de laatste dagen is het bij mij ook telkens een verrassing aan het worden. Daarstraks vond ik er zelfs nog eentje in het hooirek van de hertjes. Mevrouw kip voelde zich betrapt want ze zat nog rustig op haar mooi zelfgemaakt nestje te genieten als ik het stalletje binnen kwam. Maar wat kon ik nog zeggen toen ze voor mij weer zo een mooi eitjes achterliet... Ik heb het eitje deze middag lekker opgegeten en ben daarna naar de AVEVE gereden om er een paar kalken eitjes te halen. Dan heb ik hun nestjes nog eens extra bijgevuld met hooi en de eitjes er in gelegd. En nu maar hopen dat dit het probleem zal oplossen ...

         Ik ben ondertussen niet alleen met mijn kippen bezig hoor. Buiten het elke dag twee keer omkeren van de eitjes in de broedkast en mijn kippen en hertjes te bezoeken in onze tuin ben ik ook nog met mijn stofjes bezig geweest. En laat ons dan nog maar zwijgen over de dagdagelijkse huistaken waar ik nog altijd niet de juiste kaboutertjes voor ben tegen gekomen en daar bovenop mijn job niet te vergeten.  Soms is het wel puzzelen om al die dingen te kunnen doen die ik wil en moet doen maar waar een wil is is een weg zegt men en soms lukt dat wel. Gisteren heb ik mijn poezenbol eindelijk afgewerkt ! En dit is het resultaat !
Ik denk dat ik hem in de keuken ga hangen. Maar wel hoog genoeg voor dat onze Crispy er zich mee begint te amuzeren !
Alles wat beweegt of er fijn uitziet om mee te spelen moet er aan geloven.
Hoe beweeglijk zo een poes kan zijn. Zelfs de hoogste boom in onze tuin is voor haar de beste klimpaal. Ze vliegt er in alsof het niets is en hoogtevrees dat kent ze niet.
 En dan deze dagen in sneeuw, wat een pret !!!
Maar ze is ook nog jong, dat zal er ook nog wel mee te maken hebben.
En ze kan ook al heel rustig zijn en ergens op de onmogelijkste plaats een paar uren aan een stuk liggen luieren. Jaja, van een poezenleven gesproken ... Zzzzzzalig moet dat zijn.
Slaapzacht.
X

2 opmerkingen:

  1. Hey Ann, Je bent weer druk bezig hè. Tot dindag, dan werken we verder aan je poezensleutelhangertje. Groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ann ,ja ik ken dat druk gedoen maar mijn huishouden is dan ook niet altijd pikfijn in orde ,zo ondankbaar werk en van de rest dat we doen hebben we meer plezier van he !
    doe zo voort
    ann

    BeantwoordenVerwijderen