dinsdag 17 januari 2012

Welkom !

Joepie ! Een nieuwe volger ! Welkom op mijn blog, Nanske !
De meeste van mijn vriendinnen volgen mijn blog ook wel hoor maar maken zich geen volger. Daarom vind ik het wel een verrassing als er eens iemand nieuw komt kijken.
En ook bedankt voor de mooie blogs die jij nog volgt, zo leer ik ze nu ook weer kennen.

Het steunend woordje voor mijn Billie heeft geholpen want het gaat wel goed met haar. Natuurlijk slaapt ze nog veel maar ze eet en drinkt en alles blijft er in. Ze is in alle geval blij dat ze weer gezellig terug thuis is na zo een hele namiddag bij de dierenarts te moeten blijven.
Lekker op de verwarming liggen, dat is haar lievelingsplekje.
Alleen die stomme kap rond haar hoofd zit nog in de weg.

Met Tilly, de kleine nieuwe kip, is ook alles in orde. Zij heeft haar draai gevonden in haar nieuwe huisje en vriendschap gesloten met de andere kippetjes. Deze morgen toen ik in het stalletje aankwam had ze voor mij al een lekkere verrassing klaar, haar eerste eitje en al direct op de juiste plaats ! Net een namaak eitje, zo klein en zo mooi !
Hopelijk legt ze er vanaf nu elke dag eentje dan kan ik ze sparen tegen 25 januari want dan is mijn ventje jarig en kan ik ze gebruiken bij het buffetje. Dat zal heel grappig staan zo van die kleine mini hardgekookte eitjes tussen de slaatjes. Ik zie het al zo voor me.
Dit is dus het verschil tussen het grootste en het kleinste eitje van mijn kippetjes.
De grotere exemplaren gebruik ik om de quiches en de taarten te bakken dus die komen zeker ook van pas. Er gaat toch niets boven lekkere verse eitjes van je eigen kippen !
-------------------

Ik ben ook weer begonnen met haken tussendoor. Ik was er al een tijdje geleden aan begonnen maar met de drukte van de feestdagen kwam het er niet meer van. Het wordt een tas. De voorkant is vandaag afgeraakt. Dit is het resultaat.

Het voorbeeld had ik gezien bij Atelier Salgarollo. Als de tas af geraakt ga ik nog wol over hebben en dan wil ik er graag zo een sjaaltje mee haken zoals Bizzy Martine. Kijk maar op haar blog, het is heel mooi. En bewonder ook haar huisjes waar ze op dit moment vlijtig aan werkt. Veel kijkplezier !

                                                        http://bizzymartine.blogspot.com

                                                 Slaapwel lieve vriendinnen en volgertjes.
Tot mijn volgende verhaaltje.
X5 opmerkingen:

 1. Hey Ann, ik ben blij dat alles goed gaat met Billie en Tilly!!! Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Martinnetje !
   Dankje voor je lieve reactie maar ik was nog niet klaar met schrijven. Dus je zal nog eventjes terug moeten gaan kijken om het verhaaltje verder af te lezen.Wat ben je toch een vlugge hé !
   Daaaag !!!

   Verwijderen
  2. Hey Ann, Je bent goed op dreef!!! Je hebt wel een foutje gemaakt, www.bizzymartine.be moet http://bizzymartine.blogspot.com zijn. Groetjes Martine

   Verwijderen
 2. Oeps ! Vlug even recht zetten !!!
  En nu ga ik zelf ook weer eens kijken naar je blog. Altijd spannend of er iets nieuws te zien is...
  DAAAAAAG !!!!
  Ann
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo ann,wat ben jij ook een creatieveling ! Ik kom regelmatig op je blog kijken hoor ! Wist je dat wij in elkaars buurt wonen ?
  gr ann

  BeantwoordenVerwijderen