zaterdag 11 mei 2013

Geschenkje

Wat fijn dat het geschenkje goed en wel is aangekomen bij Rennie. En ze heeft me al laten weten dat ze er heel blij mee is!
Dinsdag heb ik het pakketje om een mini-bloemen-speldenkussentje te maken en nog een paar gezellige knoopjes en een kaartje allemaal in een enveloppe gedaan en er vlug mee naar het postkantoor gegaan. 
Dit was de eerste keer dat ik een pakketje verstuurde. Daarom ben ik voor alle zekerheid maar op de post gaan vragen om het te laten wegen zodat ik het juiste bedrag van postzegels er kon laten op plakken. 
Zo was ik zeker dat het pakketje goed bij Rennie zou aankomen.

Dinsdag bij Salgarollo werd er weer goed gewerkt en gebabbeld. Dat babbelen hoort er natuurlijk bij. 
En kijk eens wat een mooie plaid!
Hé ! Piep! Wie zit er achter ???
Je moet je niet verbergen Hilde want deze plaid die jou heel veel geduld heeft gekost is prachtig om te zien. Zo mooi met allemaal foto's van fijne momenten. Je dochter zal er nog veel plezier van hebben.
-----------

Morgen is het moederdag!


Maak er een fijne dag van.

XXX4 opmerkingen:

 1. Een fijne moederdag voor jou!!! Voor mij spijtig genoeg niet, ik moet wachten tot augustus. Dat heb je natuurlijk als je in Antwerpen woont.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai ik had je al gemaild en op mijn blog nog eens bedankt. Weet dat ik er erg blij mee ben. Veel plezier nog met quilten en tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag An ,
  per toeval kom ik op jou blog terecht ! en wat zie ik ?
  Inderdaad het ronde poezenkussen is inderdaad ontworpen door Kristel Salgarollo maar door mij " Gerd Luyten - Osylei 41 te Mortsel vele jaren geleden gemaakt toen ik
  nog op het atelier kwam op haar thuisadres - je moet het haar maar is vragen ze weet het nog wel - en al vele jaren ligt het poezenkussen in haar winkel weliswaar als voorbeeld ! )
  groetjes
  Gerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. An ,

  nog even : mijn mail adres : luyten.gerd@gmail.com
  groetjes
  Gerd

  BeantwoordenVerwijderen