maandag 20 augustus 2012

De vakantie gaat zo vlug!

We zijn al eind augustus! Niet te geloven! Ons weekje verlof zit er op en we hebben hard gewerkt in plaats van te genieten. Maar eigenlijk zijn we blij met het resultaat want de tuin begint nu echt vorm te krijgen. Het word er gezellig en proper met terrasjes en weggetjes, jaja, het komt goed. Wie weet binnen een jaar of twee een opentuindag. En misschien krijg ik mijn buurtjes zo ver dat ze mee doen, dan word het een dubbele opentuindag. Ik zie het al voor me, ik zou er ook .....  hmm jah,... ik ga de plannetjes nog niet vertellen, tegen dat het ooit zover zou komen laat ik het zeer zeker weten!

We hebben ook weer een nieuw sukkeltje opgevangen sinds donderdag en hij doet het goed. De eerste twee dagen was hij zwakjes maar hij maakt goede vorderingen.

We hebben hem suske genoemd.
Het is een heel klein papegaaitje.

Met Flap het konijntje gaat het ook heel goed. Hij zit nu bij zijn nieuwe vriendjes want hij kan al helemaal zelfstandig eten.

Morgen ga ik weer naar Salgarollo. Martine is jarig en zij trakteert. In de voormiddag ga ik nog vlug een cadeautje voor haar zoeken zodat ik haar toch kan verrassen. Ik neem mijn haakwerkje mee en het kransje waar ik aan begonnen ben tegen Kerstmis. Het haakwerkje is een klein geldbeugeltje met knijpertje.
Ik zal weer blij zijn iedereen van "dolle dinsdag" teug te zien.
 Het zal er weer rumoerig aan toe gaan denk ik! Hihihi !

Tot morgen iedereen !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten