vrijdag 14 oktober 2011

Terug van weg geweest.

Hallo allemaal !

Het werd eens tijd dat ik terug de draad op pak.
Op een maandje tijd kan er vanalles gebeuren. Ik heb terug zin in schrijven en bakken en dat is een goed teken. Ook voor mijn handwerkjes begint het te kriebelen. Een paar dagen geleden maakte ik een donut ! Net echt ! Fijn om te doen en je kan hem niet laten aanbranden !

We hebben ook een nieuwe computer aangeschaft want onze oude was echt versleten. Nu onze Sarah gaat verder studeren was het echt wel nodig. Maar voor mij is het allemaal nog wat wennen. Ik heb het zo niet met nieuwe dingen. Net nu ik alles goed gewoon was moet ik alles weer terug opnieuw leren. Het lukt ook nog niet zo goed om een foto bij mijn berichtjes te plaatsen maar ik blijf oefenen !

Vandaag was het nog een mooie dag. lekker in het zonnetje. We hebben er van geprofiteerd om nog wat in onze tuin te werken. Binnekort moeten we ook nog hagen planten en de een paar fruitboompjes. En wegjes aanleggen en sierplanten uitkiezen en zo hopen we stilaan onze tuin toch terug in orde te krijgen. Marc heeft er al heel veel werk in verricht.
Helemaal vanachter hebben we nu een wei en een stalletje gemaakt. Eind volgende maand kunnen we onze eerste nieuwe bewonertjes verwachten. Bij onze lieve overburen zijn deze zomer 2 hertjes geboren en die zullen binnenkort naar hier verhuizen. Het zal wel een hele klus worden want er zal een dierenarts moeten komen om ze in slaap te schieten zodat we ze op een veilige manier de straat kunnen over krijgen. En dan maar hopen dat we ze met veel geduld toch wel handtam zullen krijgen zodat ze uit onze hand kunnen komen eten. Het zal wel een paar weken duren eer ze aan ons gewoon zullen zijn want het blijven eigenlijk wilde dieren.
Natuurlijk zullen er ook een paar kippetjes komen op onze kleine boerderij want om veel te kunnen bakken heb je toch wel lekkere verse eitjes nodig hé !
En in de sèrre kunnen we dan lekkere groentjes kweken want er gaat niets boven groenten en fruit uit eigen tuin !
Als onze tuin af geraakt zullen we er hopelijk nog veel plezier aan beleven !

1 opmerking:

  1. Hey Ann, ik ben blij dat je terug bent!!! Je hebt ook hard gewerkt lees ik. Tot volgende week!!!

    BeantwoordenVerwijderen