zaterdag 31 augustus 2013

Alpaca's

kijk eens wie we hier hebben !!!
Jaja, zo kwamen ze bij ons aan vandaag.
Kuzco en Natcho !
Achteraan in het busje werden ze naar ons gebracht.
Gezellig met zen twee. Het zijn kuddedieren daarom mogen ze niet alleen gehouden worden.
Al 5 jaar zijn we er mee bezig en nu hebben we de knoop toch doorgehakt 
en besloten dat we alpaca's gaan houden.
We hebben heel veel uitleg gekregen van Yvonne en haar man en we mogen elk uur van de dag bellen als we nog vragen hebben of als er iets zou zijn. Dat is al een geruststelling vind ik want met dit soort dieren heb ik geen ervaring. Maar dat zal nu wel stilaan veranderen hoop ik. 
Ze zien er in ieder geval heel lief uit. Net teddybeertjes om te knuffelen. Ze zijn nog niet zo lang geleden geschoren en dat zie je nog aan hun pels. Schattig hé. Maar dat knuffelen zal nog wel een tijdje duren. Eerst zullen ze aan hun nieuwe thuis moeten wennen en dan pas zal er een vertrouwensband met ons groeien. 

Piep... Ik ben Natcho.

En ik ben Kuzco, eventjes kijken waar ik hier terecht ben gekomen.

Hier staan we in onze nieuwe weide. Oei, kippen en hertjes? Dat hadden we nog nooit gezien!


3 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk als je daar ruimte voor hebt! Hertjes en kippen en alpaca's en ik wil gewoon een ezel en kippen, maar ja geen ruimte! Dus hou ik het bij hond, vissen, konijnen en stinkdier, maar gelukkig genoeg om van te houden!
    Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat zien die er lief uit. Je zou ze inderdaad zo gaan knuffelen. Geef ze maar lekker de tijd om te wennen. Wat eenprachtig stuk grond hebben jullie. En wordt dat de vogende keer zelf spinnen?

    BeantwoordenVerwijderen