donderdag 4 april 2013

De paashaas.

Ook al is het zo koud en was Pasen niet echt Pasen met de koude temperaturen. Toch was er voor ons een toffe verrassing.
Jaja, hij is bij ons aangekomen! In een bakje dat veel te klein was voor hem, onze paashaas! En we hebben hem Elvis genoemd!
Onze Elvis is dus echt heel groot en dik en REUZE LIEF !
Hij weegt 10 kilo ! We hebben hem gewogen omdat we echt wel wilde weten hoe zwaar hij is. 
Ongelooflijk ! 
Ondertussen heeft hij een mooi huisje gekregen bij de andere diertjes op ons boerderijtje en een ren waar hij bij droog weer kan lopen en grazen. Hij wil het liefst buiten omdat hij dat zo al 3 jaar gewoon is. Maar als ik zou durven pakte ik hem gewoon lekker mee binnen in de zetel. Hihihi! 
Het is een echte grote knuffel!
----------------

Dochterlief is op vakantie vertrokken voor een paar daagjes naar Lisabon. Ze is nog maar weg van deze nacht en we missen haar al. Tja, het is dan zo stil in huis. 
Ze was wel aan vakantie toe want ze heeft heel veel werk voor school gehad de laatste tijd. Ze studeert lerares voor lager onderwijs en daar komt heel veel bij kijken!
Vooral de voorbereidingen voor de stages brengen zeer veel werk met zich mee. Dus ook ik word soms mee op de kar getrokken om wat te tekenen of te knutselen. 
Hopelijk zie je dat dit een baby giraf moet voorstellen 
want de opdrachten zijn niet altijd even gemakkelijk voor mij.
En dan is er nog de rommel in huis! Ooh jee! wat een geduld moet je daarvoor hebben als mama. Wat een groot geluk dat manlief voor ons een ateliertje maakte aan ons huis waar we naar hartelust kunnen knutselen en prutselen zonder dat iemand er last van heeft in de woonkamer. 
Eigenlijk wel een luxe zo een hobbyruimte. 

Hier werk ik dus ook aan mijn handwerkjes natuurlijk. En ook hier ben ik soms bezig aan mijn plaidje. 
Zo zien jullie ook nog eens hoe ver ik er nu mee sta. De lapjes staan ondertussen aan elkaar en de boord boven en onder staat er nu ook aan. 
Nog een beetje werk maar stilletjes aan kom ik er wel.

--------------

Bakken doe ik natuurlijk niet in mijn ateliertje maar in mijn keuken waar ik ook heel graag in bezig ben.
 Lekkere wafeltjes om te trakteren op mijn werk.

En taart voor het vrij atelier bij Salgarollo. 
Het is er ook altijd zo gezellig en daar hoort natuurlijk altijd wat lekkers bij. 
Alleen een beetje spijtig voor onze Bizzy Martine dat zij er dit keer niet wil van proeven. Maar ik heb er wel bewondering voor dat ze zo goed "neen" kan zeggen nu ze op dieet is. 
Dus volhouden Martinneke !
Maar toch had ik met haar te doen en wilde ik haar niet overslaan. Dus dan maar gezonde snoepjes mee genomen. Zo kon ze toch gezellig mee knabbelen en babbelen met ons aan tafel. 

Wat ben ik toch benieuwd naar Kristel haar boek. Er gaan echt heel mooie dingen in staan. Het is wel nog een tijdje wachten eer we het kunnen kopen. Het zal pas in september uit komen. 
We tellen af!















2 opmerkingen:

 1. Oh is het een echte Vlaamse reus? Wij hadden die ook vele jaren, maar helaas nu alleen nog maar kleine konijnen in ons hok! Wat een heerlijke hobbyruimte, ja als je een echte bezige bij bent dan is niets fijner dan een eigen atelier! Mmm ziet er allemaal heerlijk uit, geniet van het weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ann,
  Uwe Elvis is met zijn gat in de boter gevallen!!!
  Hij zal bij u zeker een goei leven hebben.
  En ja, ik zie dat het een baby giraf is. Heb jij
  die getekend????
  Uw quiltje ziet er goed uit. Ik hoop dat de andere 2
  boordjes er volgende week ook aan staan ;-)
  Nog bedankt voor de mineola's
  Grtjs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen