dinsdag 26 februari 2013

receptje

Ja, ik weet het nog wel, ik beloofde het receptje van de lekkere scampi's die Sol maakte op haar gezellig feestje voor jullie op te schrijven. Ik was het bijna vergeten en plots dacht ik er weer aan.
En belofte maakt schuld.

Dit heb je nodig :

500 gram scampi's
500 gram ongekookte pasta
1 fijn gesneden ajuin
2 grote tomaten
Verse steeltjes bieslook en verse peterselie
1 potje "chef en co" Boursin cuisine room met tomaat mediterane
peper en zout

Zo maak je het :

Laat de scampi's ontdooien en pel ze.
Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
Bak de ajuin in een grote pan.
Voeg er de scampi's bij en laat ze heel eventjes bakken. 
Giet er het potje room bij en laat 5 minuutjes pruttelen.
Breng op smaak met peper en zout en
roer de pasta er onder.
Voeg er net voor het opdienen de blokjes tomaat bij en de gesnipperde bieslook en peterselie. 

Vlug klaar en heel lekker !
Smakelijk !
X




3 opmerkingen: